Coronainformation

Med anledning av coronsviruset har vi vidtagit åtgärder och förändringar för att minska risken för smittspridning i samband med Ert golfbesök på Östad.

Bokning

Ring och boka er starttid på telefon 0142-70011. Vi kommer inte aktivt medverka till att andra personer bokas in i bollen, önskar ni exempelvis att spela själva 2 pers i bollen, så går det utmärkt.

Betalning

Ni är välkomna in i klubbhuset för att betala exempelvis greenfee. Ni kan också välja att stå utanför klubbhusets entrédörr och swisha greenfee till där angivet nummer.

Klubbhus/Golfshop/ Reception

Vi kommer undvika att fler än nödvändigt vistas i klubbhuset/Golfshop/Reception samtidigt. Följ uppsatta skyltar gällande maxantal och in och utgångar för att göra kundflödet så säkert som möjligt. Våra normalt generösa öppettider kommer att anpassas efter dagens behov och restriktioner. Personal i reception kommer för Er och deras säkerhet att stå innanför plexiglas.

Golfspel

Tvätta händerna ofta med tvål och vatten när tillfälle finns, exempelvis klubbhus och kaffestugan. Hosta i armvecket. Ta inte i hand – inga high fives. Ta ej ur flaggan, när ni tar upp bollen. Kratta inte bunkrar, jämna till sanden med foten. Ha trevligt tillsammans, men håll avstånd till varandra.

Restaurang/servering

Vi kommer att erbjuda mat i klubbhusets restaurang för de personer som bokar detta i samband med golfspel. För att begränsa antalet sittande matgäster kommer däremot restaurangen inte att vara öppen för spontana drop in beställningar. Restaurangen kommer alltså att endast vara öppen för förbeställda grupper och för vid den aktuella tidpunkten gällande regler och restriktioner. Känner ni några som helst symtom för förkylning / covid 19, vänligen stanna hemma.

Golfpaket/Gruppbokningar

För er med bokade golfpaket som innehåller mat, kommer vi i möjligaste mån och med det för den tidpunkten gällande regler och rekommendationer, att försöka uppfylla er bokning. Restaurangen kommer då att endast vara öppen för förbeställda grupper och för vid den aktuella tidpunkten gällande maxantal tillåtna i restaurang/klubbhus.

Frågor

Ring 0142-70011 eller skicka e-post till info@ostadgolf.se

Vi hoppas på förståelse för ovan nämnda åtgärder och hoppas att ni alla får en trevlig och säker golfvistelse  Östad Golf Väderstad / familjen Hilleby

Facebook
Twitter
LinkedIn